0 produse in cos
0 lei

Comanda minima

pentru livrare mancare acasa

Sector 5: 35 Ron

Imprejurimi Bucuresti: 130 Ron

Alte sectoare: detalii la operator

Descarca gratuit aplicatia iPhone/Android Restaurant Orient


Termeni si conditii


Introducere

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul restaurant-orient.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.


Continut site si Copyright

Echipa Restaurant Orient face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine componente neincluse in produsele standard.


Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.


Frauda

Orice incercare de a modifica continutul site-ului restaurant-orient.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul restaurant-orient.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor restaurant-orient.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.


Dispozitii finale

Restaurant Orient isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului restaurant-orient.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa restaurant.orient@yahoo.com.

 
Comanda mancare chinezeasca Bucuresti. Restaurant chinezesc cu livrare la domiciliu.
Preturile pot fi modificate fara un anunt prealabil.
Cu exceptia celor la care se specifica nr. de bucati, portiile de mancare chinezeasca au 300 gr., iar supele 500 gr.
Copyright Restaurant Orient 2008 - 2013.